Mødelokaler med faciliteter i top

Fleksible mødelokaler i hjertet af Aarhus

Er du på jagt efter mødelokaler i Aarhus? Så har Aarhussalen dem til dig. Aarhussalen består af tre større, lyse lokaler med fleksible indretningsmuligheder. Derfor har I mulighed for at bestemme, hvordan opdelingen og opstillingen af borde og stole skal være. Vi har både lokale til konferencer og almindelige mødelokaler. Udover de store lokaler har vi to mindre lokaler, som er perfekte som eksempelvis grupperum. De mindre lokaler lægger i højere grad op til mere intime møder, hvor de store lokaler med fordel kan benyttes til større forsamlinger. Vi tilbyder derfor mødelokaler til både store og små arrangementer, som kan indrettes efter jeres ønske. Vi tilbyder lokaler til 3 deltagere og helt op til 400 deltagere. Som det fremgår af vores skema, kan lokale 1, 2 og 3 sammenlagt rumme helt op til 400 personer, hvorimod lokale 4 og 5 i højere grad er velegnet til mindre arrangementer.

Hvad kan du forvente af mødelokalerne?

Vores mødelokaler er lyse og venlige at opholde sig i. Og erfaringen siger os, at et lyst og inspirerende rum er meget vigtigt for store såvel som små arrangementer. Deltagerne skal føle sig tilpasse, velkomne og inspirerede – og her spiller omgivelserne en stor rolle. Det har vi gjort vores allerbedste for at imødekomme ved bl.a. at sørge for et behageligt indeklima. Vi har velfungerende ventilationsanlæg for at imødekomme et behageligt indeklima. Når I booker hos os, stiller vi AV-udstyr til rådighed som blandt andet projektorer, et toptrimmet lydanlæg og selvfølgelig Wi-Fi. Vi har sørget for, at adgangsforholdene er venlige for både gangbesværede og handicappede, og derfor har vi elevator til 1. sal, hvor vores mødelokaler ligger.

Vil du vide mere om vores mødelokaler?

Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Ring på tlf. 21 66 75 59 eller skriv en mail til booking@aarhussalen.dk. Her svarer vi gerne på eventuelle spørgsmål eller forespørgsler, hvor vi gør vores allerbedste for at imødekomme dine ønsker. Vi har stort fokus på en personlig kontakt til vores kunder, så de ikke skal i kontakt med unødvendigt mange mennesker – vi er med dig fra første opkald, til dit arrangement er velafholdt.

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Aarhussalen – Konferencer og mødelokaler