Mødelokaler i Aarhus med faciliteter i top

Vi har fået forbedret vores WI-FI forbindelse samt fået Teams udstyr som er koblet til vores højtaleranlæg og derved kan der f.eks. være 150 pers. til stede her til møde på teams.

Lej fleksible mødelokaler i hjertet af Aarhus

Er du på jagt efter mødelokaler i Aarhus? Så har Aarhussalen dem til dig. Aarhussalen består af tre større, lyse lokaler med fleksible indretningsmuligheder. Derfor har I mulighed for at bestemme, hvordan opdelingen og opstillingen af borde og stole skal være. Vi har både lokale til konferencer og almindelige mødelokaler. Udover de store lokaler har vi to mindre lokaler, som er perfekte som eksempelvis grupperum. De mindre lokaler lægger i højere grad op til mere intime møder, hvor de store lokaler med fordel kan benyttes til større forsamlinger. Vi tilbyder derfor mødelokaler i Aarhus til både store og små arrangementer, som kan indrettes efter jeres ønske. Vi tilbyder lokaler til 3 deltagere og helt op til 400 deltagere. Som det fremgår af vores skema, kan lokale 1, 2 og 3 sammenlagt rumme helt op til 400 personer, hvorimod lokale 4 og 5 i højere grad er velegnet til mindre arrangementer.

Hvad kan du forvente af mødelokalerne?

Vores mødelokaler er lyse og venlige at opholde sig i. Og erfaringen siger os, at et lyst og inspirerende rum er meget vigtigt for store såvel som små arrangementer. Deltagerne skal føle sig tilpasse, velkomne og inspirerede – og her spiller omgivelserne en stor rolle. Det har vi gjort vores allerbedste for at imødekomme ved bl.a. at sørge for et behageligt indeklima. Vi har velfungerende ventilationsanlæg for at imødekomme et behageligt indeklima. Når I booker hos os, stiller vi AV-udstyr til rådighed som blandt andet projektorer, et toptrimmet lydanlæg og selvfølgelig Wi-Fi. Vi har sørget for, at adgangsforholdene er venlige for både gangbesværede og handicappede, og derfor har vi elevator til 1. sal, hvor vores mødelokaler ligger.

Skal du holde dit næste møde i Aarhus?

Overvejer du om Aarhus skal være placeringen for dit næste møde eller din kommende konference? Det kan vi godt forstå, for Aarhus er nemlig en helt fantastisk by. Fordelene ved at holde din konference eller dit møde i Aarhus er blandt andet:

  • Du er omringet af byens summen og de tilhørende muligheder
  • Byen er let at komme til
  • Du er aldrig langt væk fra naturen

Aarhus er en by, der summer af liv – og det gør sig gældende med alt fra hyggelige caféer, spændende studiemiljø, fantastiske museer og fremragende restauranter. Samtidig er byen virkelig let at komme til og fra, og det gælder stort set uanset hvor du kommer fra i landet. En af de ting, der virkelig gør Aarhus unik er, at selvom du befinder dig midt i byen, er du aldrig langt væk fra grøn natur. Så dine møde- og konferencegæster vil have rig mulighed for at få sig en omgang frisk luft, uden at bevæge sig langt efter det.

Vil du vide mere om vores mødelokaler?

Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Ring på tlf. 21 66 75 59 eller skriv en mail til booking@aarhussalen.dk. Her svarer vi gerne på eventuelle spørgsmål eller forespørgsler, hvor vi gør vores allerbedste for at imødekomme dine ønsker. Vi har stort fokus på en personlig kontakt til vores kunder, så de ikke skal i kontakt med unødvendigt mange mennesker – vi er med dig fra første opkald, til dit arrangement er velafholdt.

plan
lokale info

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Aarhussalen – Konferencer og mødelokaler